10 coroane

Azi am iesit la alergat. Am alergat 15 minute pe ceas. 2km sau ceva. Probabil ca ar fi mai bine sa nu ies la alergat imediat dupa ce am terminat o punga de seminte. Sau poate ar trebui sa las semintele. Dar e mai greu decat lasatul de fumat, jur.

Asa sunt eu, mai impulsiva si spontana. M-am uitat la Bad Moms si dintre toate filmele din lume fix asta m-a motivat sa ies totusi din casa pe ziua de azi. Si nu oricum, m-am dus direct sa alerg. Mi-am pus eu frumos B.U.G. Mafia in casti – pe care trebuie sa-i ascult pe YouTube, ca nu sunt pe Spotify. By the way, cum pot sa le cumpar muzica ca s-o am totusi in telefon si  sa nu mai stau cu YouTubu’?

Anyway, a fost misto. Am dat aproape doua ture de lac, am privit lacul frematand a valuri in bataia vantului si m-am salutat cu Shawl. Mi-am luat doza de energie, ca de asta m-am dus. Dar nu de asta m-am apucat sa scriu.

In drumul inapoi spre casa, am dat de doua fetite care vindeau slik (slik in daneza este echivalentul jeleurilor si altor prostioare de genul) si pepene rosu. 3 coroane felia de pepene. Si daca vreau, mi le impacheteaza intr-o punga. Daca nu, pot sa le mananc asa. Ca o healthy living individual ce ma aflu, am cumparat trei felii de pepene si niciun jeleu. Are you proud? Le-am platit prin mobile pay, pentru ca da, in Danemarca nimeni nu are cash niciodata.

Fetele astea nu aveau mai mult de 5-6 ani si vorbeau engleza perfect.  Ideea e ca dupa ce am plecat, s-au bucurat asa cum numai copiii se pot bucura – ”10 coroane!!!”. Mi-au umplut inima de bucurie si mie.

M.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: