Astăzi e ziua ta

18 Noiembrie 2016

Și o sărbătoresc în fiecare an. Deși de 8 ani fără tine. Fără tine fizic. Pentru că știu că ești cu mine mereu. 

Îmi place să cred că ești mândră de mine și că te lauzi acolo în cer cu fata ta. Cu toate realizările ei. Așa cum știu că ești acolo și îmi pui o vorbă bună când am nevoie.

Eu cred foarte mult că toate se întâmplă cu un scop. Așa cum cred că îmi trimiți îngeri deghizați în oameni când am cea mai mare nevoie. Și știi întotdeauna când sunt momentele alea. Mulțumesc.

Mi-e dor de tine încă. Mi-aș fi dorit să vii să mă vizitezi. Ți-ar fi plăcut Sønderborg. Chiar și Copenhaga. Ți-ar fi plăcut cu avionul. As fi vrut să te plimb cu mașina. Să îți gătesc. Să-ți povestesc cum e la muncă. Să vin acasă mai des și să te vizitez. Mi-ar fi plăcut să-ți trimit bani din primul meu salariu. Și pachete cu bunătăți din Danemarca. Mi-ar fi plăcut să mai stăm așa de vorbă. 

Ai avut dreptate, dragostea doare mai tare “ca căcarea”. Mi-ar fi plăcut să-ți spun că acum înțeleg. Mi-ar fi plăcut să știi că acum pun bani deoparte și că nu-i mai cheltui pe toți pe prostii. Mi-e dor de pui prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi. 

Înca mai am puloverul împletit de tine. Îl port în fiecare iarnă. Și am să-l port până se dezintegrează. Și am să-l păstrez și apoi. Ține de cald. Și trupului și sufletului.

În rest, noi suntem bine. Eu am crescut. Ei au îmbătrânit. Ca-n viață. 

Când am venit asta vara acasă, am ajuns întâi în București. Și primul lucru, mi-am sunat oamenii să-i anunț că am ajuns bine. Și din instinct am dat să te sun. Mamaia A. Încă te am în agendă. Sunt 8 ani de când nu pot să te mai sun. Poți să-mi trimiți numărul de telefon să te adaug pe Whatsapp? Sunt sigură ca ai net bun acolo. Îți mai trimit câte-o poză, o să te bucuri.

Până atunci, eu am linie directă cu tine. Trebuie doar să mă uit la cer. Și știu că mă vezi și mă auzi și mă înțelegi.

Distracție plăcută azi! Am să beau și eu un pahar pentru tine.

Te pupă cu drag și dor,

Eli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: