Ce ți-au zis?

 

Bine dracu’ că nu m-au sunat de ziua mea. Nu i-aș fi iertat dacă m-ar fi făcut să plâng de ziua mea. Oricum nu-i iert. Și oricum o să vina ziua aia cand or să mă plătească niște mulți bani ca să vin ca speaker la academia lor de vară. Să le motivez consultanții. Iar speech-ul meu va începe prin a le mulțumi că nu m-au angajat acum. Ca Badea în zilele lui bune.

Practic scriu asta pentru că n-am putut să vorbesc cu nimeni azi. Nici măcar să plâng. Pentru că, ce să vezi? Eram la munca când m-au sunat. Da’ am plâns după aia. Romantic, în parc în drum spre casă – mi-am facut MRI scan-ul. E posibil să nu-mi cadă piciorul, totuși.

Și pentru că oricum audiența de pe blogul ăsta e aceeași ca pe WhatsApp, tata, Ana, să vă explic ce s-a întâmplat. Practic, ca la Qvartz – mă plac tare mult, dar nu suficient de mult încât să-mi ofere un contract.

Imi dă asta la moral? Mi-am pierdut încrederea în mine? Îmi vine să urlu că iar nu știu ce să fac cu viața mea? M-am mai calmat față de acum 3 ore? Mă oftic maxim că n-am demonstrat ce pot cu adevarat? Pot să mă focusez pe teză și Novo?  Pune asta și mai multă presiune pe teza mea, și-așa șubredă în analiză? Da, cum ar spune Ombladon.

Era momentul acum să aplic la consultanță? Aveam timp și energie să mă pregătesc? Mai are sens să mă gândesc la asta acum?  Am habar de ce o să fac când termin? Se termină lumea la Implement? Raspunsul meu e unu’: “Nu“, tot ca Ombladon.

Oamenii au avut motive întemeiate. Se așteptau să-i dau gata și nu i-am dat. Asta știam de atunci. Era doar o chestiune de cât de ușor impresionabili sunt ei. Și n-au fost.

Nicolaj chiar a fost de treabă la telefon. Și, ce să vezi? Mi-a spus că n-a vazut în viața lui un student cu atâta pasiune și potential pentru predat (facilitation and training, pentru vorbitorii de limbi străine). Mai bine mă fac profesoară, zic.

Și mi-a spus că pot oricând să-l scot la o cafea și o să mă îndrume sau ajute cât o să poată. Vă suna cunoscut? Cred că e un laitmotiv în consultanță.

Anyway, am facut tot ce-am putut in contextul asta. Pot mai mult? Da, dar nu în timp ce îmi caut casă, umblu pe la doctori, mă împart între muncă și teză și mai ales nu la așa scurt timp dupa refuzul de la Qvartz.

Sigur Trump e de vină. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: