Day 171

29th of May 2016

image

Îți ascult muzica. Bine că ai 749 de melodii în playlist. Și bine, Doamne iarta-mã, că e un număr impar. Dacă citești asta, ești deja de prea mult timp cu telefonul în mână. Lasă-l naibii și trăiește un pic.

Cheia e pe etajeră. Dacă n-o găseai înainte să plec, ar fi fost poetic. Mai poetic ca melodia Mirabelei. Următoarea postare va fi despre 0 Kelvin. În asta ne rezumăm la universurile paralele. Taie ăștia ceapă în autobuz. Care e o proiecție a autocarului în care mă situez.

Pentru că ești un nenorocit și mă enervezi sub orice critică. Pentru că ne știm de prea mult timp și nu vreau să te mai văd niciodată. Până data viitoare. Frumusețea e că nu știm dacă e peste 3 weekenduri, 3 vieți, 3 universuri mai la stânga sau peste 3 ani în universul ăsta, în care mă uit la fix doar când îți convine. Doi bulangii ce ești.

Trecând peste toate, ca Bitzã, ești cea mai constantă variabilă din existența mea. Și e plăcut. Mai ales că știm amândoi că n-am nevoie de tine. Nici măcar nu te plac. Deci dacă încă mă mai vezi, este pentru că te displac mai puțin decât pe restul pământenilor. Și știu că asta-i duma ta. Dar ți-am zis că le folosesc mai departe. Sursa mea de inspirație ce ești.

Și nu că-ți spun eu cum să-ți trăiești viața, dar … ai grijă de sufletul ăla al tău – Grătar. Iona. –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: