Nikola Tesla Airport – Belgrade, Serbia

7th of January 2015

 

Nu mi-a plăcut niciodată Danemarca. Pentru că, la fel ca și în dragoste, frumusețea și siguranța nu sunt suficiente pentru ca o relație să funcționeze. Și totuși am stat 3 ani și jumătate. Iar acum mă întorc pentru încă cel puțin doi. Pentru că Creatza în loc să-și urmeze visul și să se facă designer, a vrut să se angajeze. Și cum nu au primit-o, s-a dus ea la Master să-și facă network. Planul e bun. Dacă ar fi asta ce vreau să fac cu adevarat.

Știu că nu e Danemarca. N-a fost niciodată. Și au fost momente bune și clipe de neuitat în Sønderborg. Dar asta am fost eu care și-a propus să profite la maxim pentru că stiam c-am să plec de acolo. Evident, aceeași tehnică se poate aplica și în Copenhaga. Și cel mai probabil o voi aplica. Ce mă deranjează este ca iar nu știu ce vreau să fac cu viața mea. Și știu că trebuie să fac chestii, să fiu antrenata în activități ca să descopăr. Iar ultimele luni de șomaj nu m-au ajutat. Dar vreau. Sunt constientă că dacă am un scop bine definit și motivație, reușesc. Și da, mereu mi-am dorit să o ard office si să ma scald în bani. Și consultanta îmi oferă fix asta. Și atunci de ce mă plâng? E evident că trebuie să încep de undeva și n-a zis nimeni niciodată că va fi ușor.

Creatzo, sunt oameni care nu au ce manca în Africa. Tu ai nu numai tot ce-ți trebuie, dar și multe din ce-ți dorești. Și ai să ajuți copiii ăia din Africa, România sau altă țară unde au nevoie. Dar până atunci, fă tu să fii bine. Fă să ai bani să-i ajuți. Fă bani să-i ajuți pe-ai tăi. Și ai grijă de sufletul tău. Fă-l fericit ca să poata schimba vieți. Tu ai nevoie de oameni in jurul tău care să te motiveze și de la care să ai ce să-nveți. Caută-ți oamenii. Și de muncă. Dar în special, oamenii.

Invață cum învațai în generală. Be the best there can be și atrage-ți oamenii care să te ajute să crești. Banii vin, dar nu sunt scopul. Îți aduc fericire, dar doar pentru 5 minute. Ca atunci când te-a sunat Coco să-ți spună că a realizat ce a pierdut. Fericirea ți-o faci singură. Restul vine. Adu-ți aminte ce peace of mind aveai în Sønderborg. Și have faith. Shawl nu te-a dezamăgit niciodată și ar trebui sa îi mulțumești pe această cale pentru tot ce a făcut pentru tine și pentru câte vise ți-a îndeplinit. Nu cred că ai vrut vreodată ceva cu adevarat și nu ți-a dat. Doar pe Andrei. Dar acolo ți-era frică. Și ți-ai anulat singură requestul. Have faith, my love. You are loved. You are lovable and also loving and you have God material in you. Is there something God can’t do?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: